Tee kotitöitä sopivasti


 

 
Oman kehon fyysinen kuormittaminen pidentää ikää, mutta sitä on tehtävä sopivasti - ei siis liikaa. Kaikenlaiset kotityöt ovat oikein hyvä tapa saada arkiliikuntaa, mutta muista kohtuus niissäkin. Siivous on hyvä tapa liikkua, mutta yritä ulkoilla mahdollisimman paljon siivotessasi. Kanna matot ulos ja tamppaa kunnolla siellä. Roskien vienti ja koiran ulkoilutus ovat hyviä tapoja liikkua ulkona. Ruuanlaitto olisi hyvä pystyä aloittamaan ulkona omalta perunamaalta tai kalareissulla, mutta jos ne eivät ole mahdollisia niin aloita ruuanlaitto kävelyllä tai pyöräilyllä lähikauppaan. Älä kuitenkaan stressaa liikaa kaikesta. Jos siivous alkaa tuntumaan pölyn keskellä pakkopullalta niin tilaa siivouspalvelu kotiisi ja lähde itse vaikka lenkille tai pyöräilemään. Samoin kannattaa monia muitakin liian stressaavia kodin askareita jättää suosiolla ammattilaisten tehtäväksi ja keskittyä itse sellaisiin kotitöihin, jotka nostavat mielialaa ja tarjoavat järkevää liikuntaa. Tarpeeksi kun nuorempana käyttää polkupyörää niin vähemmän tarvii sitten vanhempana pyörätuolia. Huomattavasti mukavampi sitten vanhempanakin taittaa matkat fillarilla sen sijaan että pyörätuoliramppi nostaa auton kyytiin, sitten istutaan matka invataksissa ja pyörätuoliramppia pitkin rullaillaan kaupan ovelle. Sitä kannattaa yrittää välttää ja oikeilla elintavoilla sen melko hyvin pystyykin välttämään.
 

 
 
 - Palveluita kotiin, suosittelemme -
 
Parturi
Palvelu, jota lähes jokainen mies tarvitsee jossain vaiheessa elämäänsä. Jotkut käyvät säännöllisemmin, toiset vähän harvemmin. Pääasia, että parturi on ammattilainen sekä sen lisäksi sellainen persoona, jonka kanssa tulee toimeen. Hyvä parturi tuntee asiakkaan mieltymykset ja osaa tarvittaessa suositella tälle sopivaa hiusmallia.

Hautajaiset ovat tapahtuma, joka koskettaa varmasti meitä kaikkia joskus. Niissä käydään ja joskus niitä joutuu järjestämään tutuille ja sukulaisille. Tällöin on tärkeää, että hautaustoimisto on asiansa osaava ja kunnioittaa toimeksiantajan henkilökohtaista vakaumusta. Hautaspalveluiden järjestäjän täytyy toimia perinteiden velvoittamalla tavalla ja kunnioittaa surukotien toiveita. 
Hautauspalvelut Helsinki
Noudatamme äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten.
 
 
Invapalvelut ja niihin liittyvät tuotteet eivät ole tavaraa, jota myytäisiin joka marketissa. Invanostimia, auton apuvälineitä ja muita vastaavia tarvikkeita löytyy markkinoilta paljon ja niiden hankkija on helposti pulassa, jos myyjä ei ole asiantunteva. Monesti valtio/kunta tukee näiden hankkimista, joten pelkän tavaran hankinnan lisäksi myyjän pitäisi osata myös auttaa tukiviidakossa.
Inva apuvälineet autoon ja asuntoon
Toteuttaa invapalveluja  suunnittelusta - toteuttamiseen.
 
 
Pihapuu alkaa olla tiensä päässä ja pitäisi kaataa ennen kuin kovemman luokan myrsky tekee sen. Mutta ikävä kyllä talo on vieressä ja sähkölinja toisella puolella. Silloin on hyvä tilata apuun ammattilainen, joka tarvittaessa vaikka kiipeää puuhun ja pätkii sen oksa kerrallaan. Ja jos sekään ei riitä niin sitten otetaan käyttöön apuvälineitä, vaikkapa nosturi, jolla puu nostetaan pois ja siirretään sinne, missä se vaarattomasti voi olla.
Lopuksi jää metrinen kanto, jota voi yrittää rautakangella ylös tai sitten tilata kantojyrsinnän ammattilaisen, jonka jäljiltä kanto on vain kasa haketta, joka sopii hyvin vaikka kukkapenkin katteeksi. 
Moni alan yritys tarjoaa asiakkaille nopean, siistin ja edullisen tavan hävittää kannot pois pihamaalta.


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: The PV SC, 00100 Hki, thepvsc@thepvsc.com