Kaupat ja muoti - pitkää ikää ?


 

 

Jatkuva kaupoissa ja ostoskeskuksissa pyöriminen voi jonkun mielestä olla hyvää liikuntaa, mutta paljon suositeltavampaa olisi hankkia itselleen mielihyvää muotivaatteiden sijaan esimerkiksi ulkoilusta. Eli suuntaa ensi kerralla vaatekaupan sijaan vaikka keräämään sieniä. Ja sen sijaan, että ostaisit vaateliikkeestä uusinta muotia olevan takin niin osta ulkoiluasu ja käytä sitä ulkoiluun. Tai osta jotain mikä tukee liikuntaharrastustasi, vaikkapa matkarattaat lapselle. Hyvät matkarattaat on helppo kuljettaa tarvittaessa autossa ja ne on nopea laittaa käyttökuntoon kun lähtee liikkeelle jalkapelillä. Lapsikin viihtyy varmasti paremmin ulkoilmassa kuin aina vain auton takapenkillä.
Hinnan sijaan vaatteissakin kannattaa keskittyä siihen miltä vaatteet tuntuvat päällä ja kenties vaatteiden kuva tai teksti on sellainen, että siitä saa itselle hyvän mielen tai sitten sellainen joka kertoo muille ihmisille ajatusmaailmastasi. Jos sopivalla kuvalla ja tekstillä varustettua vaatetta ei löydy valmiina niin ainahan voi jossain painattaa tyhjään paitaan sopivan kuvan. Paita omalla kuvalla ja tekstillä on aina yksilöllinen valinta. paidan painatuksia tekee vaikkapa www.yritysbrodeeraus.fi/?Vaatteiden_painatus___Paidan_painatus.
Jos ruokakaupan hyllyllä tyrkytetään pitkää ikää lupaavaa luontaistuotetta niin jätä hyllyyn ja hanki mieluummin lähialueen kalaa sekä vihanneksia.
Eli kun mieli tekee lähteä jonnekin niin lähde ulkoilemaan ja harrastamaan jotain kivaa. Kun taas oikeasti tarvitset vaatteita ja mieli tekee shoppailla niin hoida ostokset sitten vaikka netissä reippaan muutaman tunnin ulkoilun jälkeen. Pidä tosin huoli, että nettishoppailu ei vähennä yöuniasi. Jos olet ostamassa lastenvaatteita niin kannattaa miettiä ekologista vaihtoehtoa. 
Vähän isommille lapsille ja myös aikuisille taas löytyy mukavia printtipaitoja osoitteesta www.t-baari.fi/fi. Laaja valikoima The Mountain printtipaitoja, joiden 3d-kuvat ovat taitelijoiden suunnittelemia. Yksi suosittu aihe on kettupaita www.t-baari.fi/fi/tuoteryhma/735706 ja toki löytyy muutakin kuin T-paitoja. Erilaisia huppareita on myös tarjolla, printtihupparit osoitteessa www.t-baari.fi/fi/tuoteryhma/733408. Sieltä sitten vaan valitsemaan itselle kivointa kuvaa ja tilausta menemään. Eli ei ole mikään pakko käyttää ulkoiluaikaa kaupassa pyörimiseen, vaatteet saa netistä helpommin.


 

 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: The PV SC, 00100 Hki, thepvsc@thepvsc.com