Kaupat ja muoti - pitkää ikää ?


 

 

Jatkuva kaupoissa ja ostoskeskuksissa pyöriminen voi jonkun mielestä olla hvyää liikuntaa, mutta paljon suositeltavampaa olisi hankkia itselleen mielihyvää muotivaatteiden sijaan esimerkiksi ulkoilusta. Eli suuntaa ensi kerralla vaatekaupan sijaan vaikka keräämään sieniä. Ja sen sijaan, että ostaisit vaateliikkeestä uusinta muotia olevan takin niin osta ulkoiluasu ja käytä sitä ulkoiluun.
Jos ruokakaupan hyllyllä tyrkytetään pitkää ikää lupaavaa luontaistuotetta niin jätä hyllyyn ja hanki mieluummin lähialueen kalaa sekä vihanneksia.
Eli kun mieli tekee lähteä jonnekin niin lähde ulkoilemaan ja harrastamaan jotain kivaa. Kun taas oikeasti tarvitset vaatteita ja mieli tekee shoppailla niin hoida ostokset sitten vaikka netissä reippaan muutaman tunnin ulkoilun jälkeen. Pidä tosin huoli, että nettishoppailu ei vähennä yöuniasi. Jos olet ostamassa lastenvaatteita niin kannattaa miettiä ekologista vaihtoehtoa. Lastenvaatteiden verkkokauppa www.lilynoa.fi myy ekologisia lastenvaatteita edullisesti. Monet vaatteista on valmistettu luomupuuvillasta. Valikoimassa on mm. mukavat Baggy -housut www.lilynoa.fi/product/36/mimi-baggies-greyblack-dot ja toki löytyy muutakin kuin vaatteita, vaikkapa torkkupeitto www.lilynoa.fi/product/61/mimi-baby-blanket-crown-white voisi olla mukava pienelle tuhisijalle.
Vähän isommille lapsille ja myös aikuisille taas löytyy mukavia printtipaitoja osoitteesta www.t-baari.fi/fi. Laaja valikoima The Mountain printtipaitoja, joiden 3d-kuvat ovat taitelijoiden suunnittelemia. Yksi suosittu aihe on kettupaita www.t-baari.fi/fi/tuoteryhma/735706 ja toki löytyy muutakin kuin T-paitoja. Erilaisia huppareita on myös tarjolla, printtihupparit osoitteessa www.t-baari.fi/fi/tuoteryhma/733408. Sieltä sitten vaan valitsemaan itselle kivointa kuvaa ja tilausta menemään. Eli ei ole mikään pakko käyttää ulkoiluaikaa kaupassa pyörimiseen, vaatteet saa netistä helpommin.


 

 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: The PV SC, 00100 Hki, thepvsc@thepvsc.com