Raha ja business 
Kiireinen liike-elämä ja rahan perässä juokseminen eivät elätä sinua yli 100-vuotiaaksi. Vähän karumpi elämä ja sitkeä työ ovat pitkän iän salaisuuksia. Vaikka olisit kuinka arvostettu suuren yrityksen johtaja ja pankkitililläsi olisi paljon rahaa, niin nämä asiat eivät kyllä pidennä maallista vaellustasi.
Moni businessmies on kyllä kerännyt elämänsä aikana suuret omaisuudet ja samalla kasvattanut oman mahansa ja rasvapitoisuutensa sellaisiksi, että noutaja tulee viimeistään kuudenkympin kohdalla. Hyvä kirjanpitäjä kyllä laskee kätevästi pankkitilin saldot, tulot ja menot, mutta mikään kirjanpito-ohjelma ei kerro sydämesi tilaa ja verisuonien tukkeutumista. Verenpaineen saa onneksi mitattua ja sitä lukemaa kannattaisi monen tutkia yhtä hartaasti kuin pankkitilin lukemia. Ei tarvi olla mikään tiedemies tai scientific writing -ammattilainen että osaa tulkita omaa kehoansa ja elää sen mukaan.
 


 
 
 
 - Älä tee ainakaan kaikkea itse omassa yritystoiminnassasi, teetä osa töistä muilla -

Jätä kaikenlainen vartiointi, turvallisuus ja järjestyksenvalvonta ammattilaisten tehtäväksi äläkä stressaa itseäsi niillä asioilla. Kun tarvitset kauppaan tai teollisuusalueelle vartijoita tai tapahtumiisi järjestyksenvalvojia:
Järjestyksenvalvonta palvelut ja turvallisuuspalvelut

 

Kirjanpito on yksi hyvin paljon aikaa ja rahaa vaativista pakollisista yrityksen tarpeista. Kirjanpitäjien vertailu, kilpailutus ja hankkiminen voi olla haasteellista. Siksi yksi hyvä vaihtoehto on antaa kilpailutus jonkun muun huoleksi. Pieni sijoitus siihen nähden, kuinka paljon hyötyä siitä voi jatkossa saada.
Kilpailuta kirjanpito
Palvelu sopii kaikille yritysmuodoille, olitpa sitten ammatinharjoittaja, toiminimi tai osakeyhtiön edustaja.
Suunnittelemamme tarjouspyyntölomake on laadittu yhteistyössä kokeneiden kirjanpitäjien ja yrittäjien kanssa. 
 


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: The PV SC, 00100 Hki, thepvsc@thepvsc.com