Etsi hakukoneella lisää tietoa


 

 
Pitkäikäisiä ihmisiä on paljon ja yhtä paljon on pitkän iän salaisuuksia sekä tarinoita. Laita Googleen sopivia hakusanoja ja ala selailemaan hakutuloksia. Hakukone saattaa tarjota Google mainoksia erilaisista rohdoista, jotka lupaavat pidentää elämää. Näihin kannattaa suhtauta varauksella, sillä mainostajien mielestä Google mainonta hinta on sen verran edullinen, että kävijöistä kannattaa maksaa.
Suosi etsinnöissäsi sen sijaan Google luonnollisia hakutuloksia. Näissäkin kannattaa huomioida se, että sivuja ei ole listattu sen mukaan miten hyviä vinkkejä niiltä löytyy. Järjestys määräytyy sen mukaan miten hyvin sivujen hakukoneoptimointi on tehty. Hakukoneen hyvin tunteva ihminen pystyy helposti nostamaan oman sivunsa hakutulosten kärkipäähän. Tai sitten palvelun voi ostaa: hakukoneoptimointi hinta on yleensä varsin alhainen suhteessa siihen miten paljon hyötyä saavuttaa sillä, että omat sivut ovat hakutulosten kärkipäässä ja keräävät paljon kävijöitä.
Mutta tämä asia sinun tulee huomioida nettihauissasi. Vaikka nettisivujen hakukoneoptimointi on hyvä, se ei tarkoita että sivun sisältö olisi ihan yhtä hyvää.
 Hakukoneoptimointia tekee moni yritys, koska se on kuitenkin lähes aina edullisempaa mainostajalle kuin mainosten ostaminen ja jokaisesta klikkauksesta maksaminen. Eli ihan pelkällä isolla rahalla ei saa parasta näkyvyyttä hakukoneen tuloksissa. Asiantuntevan tekijän tekemä optimointi takaa yleensä parhaan lopputuloksen.
 
Eli osaava tekijä pystyy nostamaan minkä tahansa sivun näkyviin Googlen parhaille paikoille. Ihan sattumalta ei mikään sivu ole hakutulosten kärkipäässä tarjolla. Mutta millään yhdellä ihmetempulla se ei onnistu, hakukoneoptimointi on useista kymmenistä eri toimenpiteistä muodostuva kokonaisuus.
 
Lisäksi täytyy muistaa että ei sorruta asiattomiin keinoihin eli ns. musta hattu -tekniikoihin. Nämä ovat lähinnä spämmäystä, jolla voi saada hetkellistä näkyvyyttä, mutta pitemmän päälle se kääntyy tekijäänsä vastaan, koska jossain vaiheessa hakukone rankaisee tällaisen tekijää ja alentaa sivun sijoitusta hakutuloksissa tai pahimmassa tapauksessa poistaa sivut kokonaan listauksista. Siksi Google optimointi pitäisikin jättää oikean osaajan tehtäväksi.
 


 

     
 
Copyright © 2007-2016 Yhteystiedot: The PV SC, 00100 Hki, thepvsc@thepvsc.com